Кінні прогулянки по Закарпаттю

Відпочинок в Буковелі

Буковель - один з найбільших гірськолижних курортів Івано-Франківської області. Це сьогодні вже відомо багатьом. Більш того, він і задумувався як вітчизняна альтернатива закордонним гірськолижним курортам. Так би мовити, «наша відповідь Чемберлену». Було б несправедливо не відзначити, що на сьогодні Буковель цілком відповідає рівню європейського курорту. Це висококонкурентне підприємство в курортно-туристичної сфери, що, власне, і не дивно, так як комплекс проектувався саме з такого розрахунку.

Який вид відпочинку підійде саме для Вас

Але Буковель відпочинок - це не тільки гірські лижі, сноуборди, снігоходи і все, що пов'язано з зимовим відпочинком. Можливості цього регіону набагато багатше. Більш того, їх використовують вже давно і вельми ефективно. Тому на відпочинок в Буковель приїжджали і приїжджають і з оздоровчою метою. Для цього тут не перший рік функціонують санаторії і пансіонати, в яких проходять лікування з проблемами дихальних шляхів, опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту і сечовивідних шляхів. В сучасних оздоровчих центрах на новітньому обладнанні можна пройти повну діагностику організму. З метою оздоровлення застосовуються гідромасажні ванни, джакузі, вакуумний масаж, лікувальна мінеральна вода, кисневі коктейлі. Всім цим ви можете скористатися в будь-який зручний для вас час, тим більше що ціни на відпочинок цілком доступні. Адже цінова політика спрямована на те, щоб залучити якомога більше клієнтів.

Кінні прогулянки в Карпатах

Унікальна природа Закарпаття сприяє тому, що інтерес до цього регіону постійно зростає. Тут є все, для того щоб цікаво, насичено провести свою відпустку. Найчистіше повітря, пишність ландшафтів, гірські вершини, порослі віковими лісами, річки і озера, водоспади - все це як не можна краще сприяє чудовому відпочинку. Одним з улюблених видів активного відпочинку стали кінні прогулянки по Закарпаттю. Окрім естетичного задоволення ви отримуєте ще і безсумнівний терапевтичний ефект. Давно відомо благотворний вплив на людину, особливо на дітей, їзди верхи. І не проблема, якщо ви або ваша дитина ніколи не сиділи в сідлі. Професійні інструктори проведуть заняття з оволодіння цим мистецтвом. Тим більше що для цих цілей відбираються спокійні, привчені до такого роду «діяльності» коня. Через кілька днів ви вже самостійно зможете керувати конем, і така прогулянка принесе вам масу позитивних емоцій. Ви відчуєте незвичайне насолоду від спілкування з цим геніальним тваринам, ну а краси Закарпаття, побачені з сідла, вразять вас ще більше.

Буковель відкриває всім бажаючим величезний спектр можливостей для комфортного і незабутнього відпочинку, пропонуючи європейський рівень обслуговування. І тих, хто хоче тут відпочити, в будь-який сезон чимало. Тому плануючи свою поїздку, зайдіть в інтернет, вивчіть інформацію в розділі Буковель ціни. Це полегшить вам багато в чому вибір і забезпечить якісний відпочинок відповідно до ваших фінансовими можливостями.

Сьогодні ж кінні прогулянки стали популярним проведенням часу на відпочинок в Буковелі влітку 2024. Екскурсії по гірських і лісових стежках верхом - це зручно і цікаво. Що стосується фінансового питання, то за 1 годину катання - 350 гривень, за 2 години - 600 гривень, за 3 години - 900 гривень, а за одне коло - всього 150 гривень.

Забронюйте котедж в Красна’ Поляна Family Club Resorts, і отримайте максимум користі і вражень!

Щоб відвідати романтичну атмосферу Карпата, забронюйте номер:

Робочі телефони менеджерів відділу бронювання

 

+38 096 232 32 32 — Дарина

 

+38 050 504 08 88 — Катерина

 

+38 067 240 36 64 — Ірина

 

+38 066 266 18 40 — Дарія

 

+38 098 021 53 88 — Анна

 

Корпоративний / груповий відпочинок

 

+38 096 232 32 32

Дарина

 

 

Рецепція
+380 97 585 59 69

Юлія, Наталія

Відділ реклами

ел.пошта: 

booking@krasna.com.ua
Юлія

 

Ресторан

+380 68 314 95 08

Зв'язатися з нами