Дивовижна історія зародження і розвитку екоготелю Красна Поляна

Всім і завжди  цікаво що було і що буде.

Почнемо з минулого.

Власник в далекому 2005 році  придбав ділянку в мальовничому місці Карпат. Коли побачили цю місцину зразу було захоплення; яка прекрасна поляна!

Спочатку була ідея побудувати будиночки для сім'ї та друзів, щоб відпочивати. Потім ідея розрослася, і назрів проєкт з міні готелю, щоб цю красу побачили і інші люди. З назвою закладу  думки зійшлися однозначно: Красна Поляна (що означає красива).

Так у 2007 році невеличкий готель прийняв перших постояльців.

З часом побудували колибу, яка зараз є ресторація «Веселий Гуцул». Цього року на кухні ресторану зробили повну реновацію: капітальний ремонт приміщення, установка нового обладнання (посудомийні машини, духові шафи, плити для приготування їжі)  

Оскільки власник людина творча і креативна, то нові ідеї у нього з’являються часто.

Так одна з ідей була створити щось цікаве для всієї сім’ї, через те, що готель завжди підтримував концепцію сімейного відпочинку. Зупинилися на ідеї літнього сімейного табору. Першу зміну табору запустили у 2015 році. На той час вже працювало 16 котеджів, в них 27 номерів та 5 сімейних стандартів.

Готель виконано в Еко стилі. У 2000 році ми отримали сертифікат "Життя в стилі Еко", що є підтвердженням наших здобутків.  Всі котеджі повність дерев’яні.

Шість котеджів з інфрачервоною сауною (для користування лише гостями що там проживають).

Всі  котеджі мають своє оригінальні назви: «Хом’як», «Буковель», «Чорна Гора»,»Синя Гора», «Петрос» «Говерла».

В котеджі вільно розміщується до шести осіб. Дві кімнати вгорі, на другому поверсі, кожна з них має велике двоспальне ліжко. На першому поверсі вітальня, де розміщено розкладний диван та зручні крісла. Також  котеджі облаштовані мінікухнею з мінімальним набором посуду, мікрохвильовою пічкою, чайником, холодильником.

У вітальні та спальнях є телевізори, де ви можете переглядати загальноукраїнські  канали чи під'єднати через безплатний Wi-Fi YouTube канал.

Десять котеджів це «Сімейні апартаменти» що вміщають до 4-х осіб. Загалом таких номерів 20. Номер на першому поверсі також має в наявності камін у вітальні. Спальня вміщає велике зручне двомісне ліжко.  Деякі номери облаштовані двоярусними ліжками, що особливо полюблять діти.

На другому поверсі номери мають балкон з неперевершеним краєвидом.

У всіх номерах є чайник та  для гостей безплатно карпатський чай.

В 2020 році ввели в експлуатацію новий корпус Рукавичка з індивідуальним дизайнерським інтер'єром. Кожна кімната розмальована вручну унікальними малюнками на стінах. Розпис робила місцева майстриня у своїй авторській техніці нанесення малюнку.

Зовні корпус розмальовано також  цією майстринею. Використано спеціальні фарби, які відбивають світло вночі від прожекторів підсвітки і малюнок світиться.

В Рукавичці розміщено:один дизайнерський номер в унікальному стилі лофт до 10  осіб розміщення, та 4 номери.

  Тераса  для активного відпочинку .

 Нова рецепція готелю, де наші бджілки - адміністратори  зустрічають гостей та допомагають комфортно відпочивати.

З 2019 року Красна Поляна почала працювати за системою All inclusive ultra. Що дає ще більше можливості гостям не думати про харчування та напої, а лише насолоджуватися відпочинком.

У нас широкий вибір напоїв на різні смаки та алкогольних напоїв, доступні з 8-30 до 10 вечора в необмеженій кількості.

Харчування проходить по типу шведський стіл. Кожен гість сам вирішує що хоче скоштувати та в якій кількості. В меню враховано: м’ясо різних видів, багато овочів, молочні страви  гарніри на вибір, страви гуцульської кухні, фрукти, солодощі і т.д.  Окремо представлено дитяче меню.

З першого червня до кінця серпня готель працює як літній сімейний табір. Зміна  тримає шість днів/п’ять ночей. 

Під час літнього табору працює анімаційна команда.

Вони дуже активні та креативні. Програма розрахована на різні вікові категорії відпочивальників. Від найменших (з 2-річного віку до найстарших)  різноманітні майстер-класи розваги, конкурси, вечірки, дискотека.

Протягом зміни ми підіймаємося на гору Хом’як, ходимо в гори варити смачнючу карпатську кашу банош.

Всі активності проходять виключно за бажання гостей.

Також надаємо послуги няні зовсім маленьким гостям. Під час роботи літнього табору у нас є няня.  Батьки можуть на певний час залишити немовля і трохи відпочити на самоті.

Оскільки готель працює і в вересні, після закінчення табору, послугу анімації ми також залишили. Звичайно не в повному обсязі, але ваше малечу буде кому розважати.

В готелі є можливість замовити екскурсії:

По Буковелю, в етнопарк «Гуцул Ленд», на Яблунівський перевал, до Яремча, до Верховини, до музею-садиби Параджанова. Охочі можуть піднятися на Говерлу. Відвідати місцеві водоспади, сироварні, пивоварні. Музей Мольфарства та магії, Музей народних інструментів та гуцульської музики, парк мініатюр. Відомий міст Віадук побудований австрійцями.

Пропонуємо рафтинг і джипінг

З запуском літнього табору  в нашому готелі  було встановлено надувний басейн, яким гості користувалися влітку (на фото в каруселі). З часом ми побудували  новий, величезний 26-метровий  басейн з панорамним видом.  Тепер це одна з основних окрас Красної Поляни. Басейн переливний, з солоною водою, з підігрівом. Він працює з червня і до кінця вересня. Поруч є велика  СПА зона з джакузі. Також окремий дворівневий дитячий басейн з гірками.

Ще одна гордість Красної Поляни це СПА зона: Гуцульське СПА, розташоване біля річки. В річці ми облаштували спеціальну ополонку для пірнання. Туди можна спуститися  сходинками після сауни. Доступні також гарячі та холодні чани з ароматними травами. Температура води постійно контролюється відповідальними  співробітниками. Є ще спеціальна льодяна купіль: після сауни можна перевернути на себе велике відро з холодною водою! Повірте, адреналін ще той!

Також на території  СПА  можна посидіти в лаунж зоні на диванчиках, помедитувати на гірську річки, попити свіжозавареного корисно-ароматного карпатського чаю.

В цьому, 2021 році ми облаштували додатково терасу біля річки і 3 джакузі, де можна насолоджуватися в будь-яку погоду та пору року.

Для релаксу у нас є трав'яний будиночок. Це усамітнення, медитація, траво терапія.

Ще одна новинка, яка запущена в дію в 2021 році це  тераса з бунгало для відпочинку лише  дорослих. Там можна засмагати, відпочивати, покурити кальян (і така послуга є в нашому списку)

Облаштовано і запущено в дію цього ж року шатро біля ресторану.

Оскільки готель орієнтований на сімейний відпочинок, ми багато уваги приділяємо облаштування місць для дитячих розваг.

Розширена дитяча зона батутна арена, мотузковий парк, (раніше була лише дитяча площадка)

Новий дитячий лабіринт (спочатку була одна кімната на 1-му поверсі

Зараз є два вуличних спортивних тренажери.

Так, як ми розташовані в Буковелі, а взимку одна з улюблених розваг в горах це катання на лижах, то в готелі  вирішили відкрити свою лижну школу.

Територія у нас доволі велика, 1,2 га., тому ми виділили місце на схилі для навчання новачків азам катання на лижах. У нас є свій штатний інструктор по катанню в зимовий сезон. Тут же ви можете покататися на плюшці.

Особлива гордість Красної Поляни це Резиденція Святого  Миколая.

Коли власник придбав галявину, на території знаходився старий будиночок попередніх власників. Для них це буля пам’ять про предків, і вони просили не руйнувати цю пам’ять. Саме так і вчинив власник Красної Поляни. Він відреставрував цю будівлю, залишив її і максимально зберіг. Він великий шанувальник історії та старовини. Хатині не менше 200 років.  Потім виникла ідея Резиденції Святого Миколая. Кожного року в сезон у цьому будиночку з’являється Св. Миколай і тішить своїми розвагами наших гостей. Виконує бажання наймолодших гостей, показує їм різні дива і розказує  правдиво казкові розповіді із свого життя. Всі бажаючі можуть завітати в його будиночок, загадати бажання, посидіти на колінах у Миколая і відчути магію Карпат і новорічно-різдвяних свят.

Оскільки Миколай приїздить до нас в гості лише взимку, щоб його будиночок не пустував, ми облаштували в ньому Музей народного побуту. Експонати до музею дбайливо збираються по всій Україні, реставруються і колекціонуються. Вхід для всіх гостей готелю вільний. 

В цьому року ми взяли на аутсорсинг корпус готелю Берег і вдало провели  сезон літнього табору 2021.

Планується в 2022 році будівництво нового корпусу Красна Поляна в якій буде 22 номери типу сімейний стандарт тому у нас буде ще більше можливостей дарувати відпочинок та насолоду для Вас, наші дорогі гості. 

 

Щоб відвідати романтичну атмосферу Карпата, забронюйте номер:

Робочі телефони менеджерів відділу бронювання

 

+38 096 232 32 32 — Дарина

 

+38 050 504 08 88 — Катерина

 

+38 067 240 36 64 — Ірина

 

+38 066 266 18 40 — Дарія

 

+38 098 021 53 88 — Анна

 

Корпоративний / груповий відпочинок

 

+38 096 232 32 32

Дарина

 

 

Рецепція
+380 97 585 59 69

Юлія, Наталія

Відділ реклами

ел.пошта: 

booking@krasna.com.ua
Юлія

 

Ресторан

+380 68 314 95 08

Зв'язатися з нами